'The Walking Dead' onthult eerste trailer voor het laatste seizoen

De serie The Walking Dead laat nu voor het eerst wat zien van wat komen gaat.

Jim Pedd, 16-07-2021 13:44

Het is het begin van het einde in een trailer die The Walking Dead: The Final Season Trilogy laat zien. De zombieserie keert op 22 augustus terug met de eerste acht afleveringen van zijn laatste seizoen.
Dat toont AMC in een gloednieuwe trailer die hiervoor is vrijgegeven. Het tweede en derde deel van het seizoen is in de loop van 2022 te zien, waarmee de serie straks na 177 afleveringen tot een definitief einde moet komen. De nieuwste trailer toont hoe de overlevenden het einde samen tegemoet zullen treden.

Groot laatste seizoen
Showrunner en maker Angela Kang laat in een interview weten dat dit seizoen groter wordt dan ooit. "Na de zes aanvullende afleveringen voor seizoen 10, die zich richtten op kleinere en door personages gedreven verhalen, kijken we ernaar uit om seizoen 11 groter dan ooit af te trappen", vertelde ze.

"Er staat veel op het spel. We zien meer zombies, heel veel actie, intrigerende nieuwe verhalen, nieuwe locaties en onze groepen voor het eerst samen in een gemeenschap, terwijl ze proberen opnieuw op te bouwen wat de Whisperers hen afgenomen hebben."

De nieuwe afleveringen zijn enorm actierijk en "laten de grote omvang en schaal zien die fans zijn gaan verwachten van het TWD Universe", vulde Chief Content Officer Scott Gimple aan.

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 11, trailer

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in