Deze acteur wil een spin-off van 'Loki' met een alligator maken

Deze acteur wil een spin-off van 'Loki' maken

Richard E. Grant wil heel graag een serie met Classic Loki en Alligator Loki.

Jim Pedd, 15-07-2021 07:58

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Als Richard E. Grant de kans krijgt, dan tekent hij direct voor een spin-off van Loki. Hij ziet het helemaal zitten om terug te keren als Classic Loki.
Richard E. Grant maakte in de vierde aflevering van Loki zijn debuut in het Marvel-universum. Hij is een van de vele varianten van Loki die we te zien krijgen en heeft een opmerkelijk goede band met Alligator Loki, een andere variant.

Een briljante spin-off
Net als de originele Loki, zijn de verschillende varianten nu al populair bij de fans. Zij zien het helemaal zitten als Disney+ en Marvel Studios ons straks bijvoorbeeld een spin-off brengen met verschillende andere Loki's.

Grant zat neer met Entertainment Weekly voor een interview en vertelde over zijn korte, maar memorabele, tijd in het Marvel-universum. De acteur vertelde al snel over zijn co-ster, Alligator Loki, die niets meer dan een kussen was op de set.

"Alligator Loki was geweldig, omdat hij in werkelijkheid bestond uit een drietal kussens die snel aan elkaar genaaid waren zodat ik iets had om op te reageren. Het feit dat ik de enige persoon was die kon begrijpen wat hij zei, was fantastisch. Ik denk dat dit de perfecte reden is om een serie te maken rond Classic Old Loki en Alligator Loki."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Loki, Marvel Studios, Disney plus, Richard E Grant

Populair nieuws