Tom Hiddleston wil Loki eeuwig blijven spelen

'Loki'-acteur Tom Hiddleston wil snel terugkeren

Na het grote succes van Loki, is al besloten dat er nog een nieuw seizoen komt.

Jim Pedd, 16 juli 2021 06:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Marvel-serie Loki was een grote hit voor streamingdienst Disney+. Maar de serie had ook een enorme impact op het Marvel Cinematic Universe, door het multiversum daadwerkelijk te lanceren.
Centraal in de serie stond Tom Hiddleston's Loki en gelukkig krijgen we een tweede seizoen met avonturen rond het personage. Dat betekent dat we vermoedelijk iets te zien gaan krijgen van de nasleep van de gebeurtenissen in het eerste seizoen.

Heel wat meer Loki
Loki zal dus nog veel te zien zijn. Mogelijk bijvoorbeeld in de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness, die ook gebruikt wordt om de gevolgen van het verhaal te verkennen.

Hiddleston werd tijdens een interview gevraagd of hij terug zou keren. "Of ik dat zou doen? Ja, absoluut. Ik heb het geluk dat ik Loki zo lang heb mogen spelen. En weet je, voor mijn gevoel is hij zo'n interessant personage dat al zo lang in het menselijk bewustzijn verkeert. En hij heeft zoveel verschillende aspecten met veel complexe karakteristieken. Elke keer als ik hem speel, voelt het alsof ik iets nieuws speel, of we hem weer kunnen evolueren of ergens heen kunnen brengen wat we nog niet kenden."

"Dus ja, hij is er al een tijdje, maar voor mijn gevoel zal hij er ook voorlopig nog blijven. Intussen blijf ik de rol net zo lang spelen als ik maar mag van de mensen."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Loki, Marvel Studios, Tom Hiddleston

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws