'The Walking Dead' spin-off vindt eindelijk een maker

The Walking Dead spin-off vindt eindelijk maker

Tales of the Walking Dead heeft eindelijk een maker gevonden voor de bijzondere serie!

Jim Pedd, 18 juli 2021 om 08:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een veteraan van de The Walking Dead-franchise heeft promotie gemaakt en wordt nu de showrunner van de serie Tales of the Walking Dead. Dat is een spin-off serie die in de maak is bij AMC Networks.
De serie is bedacht door Scott Gimple, die ooit begon als showrunner van The Walking Dead en inmiddels de Chief Content Officer is. Hiermee maakt hij een anthologie-serie, die zowel in nieuwe als bestaande personages duikt.

Tales of the Walking Dead
Het achterliggende idee is om een hele rits losstaande verhalen te maken. Zo kunnen dus ook fanfavoriete personages die nu dood zijn in de tijdlijn van de serie teruggebracht worden.

Scott Gimple noemt het zelf een "grab bag" die bestaat uit individuele afleveringen, verhaallijnen of afleveringen die achtergrondverhalen onthullen.

Showrunner van de serie is Channing Powell, die sinds het vierde seizoen van The Walking Dead betrokken is. Zij mocht het nieuws zelf onthullen en krijgt daarmee een beetje een kers op de taart voor jarenlange dienst bij de franchise.

Ze begon met Inmates, een aflevering uit het vierde seizoen en maakte daarna nog een boel verschillende andere afleveringen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Tales of the Walking Dead, The Walking Dead, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws