search
Amazon Prime Video voegde deze series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde deze series nieuw toe

Afgelopen week verschenen er weer een aantal nieuwe series op Amazon Prime Video.

Amazon Prime Video blijft wat series betreft een relatief rustige streamingdienst. Deze week deed men drie toevoegingen: een serie met een nieuwe aflevering en twee series met nieuwe seizoenen.

We beginnen met de serie die een nieuwe aflevering kreeg:

Making the Cut (S02E02): Heidi en Tim geven de ontwerpers hun volgende opdracht: twee looks van vakantiekleding voor een modeshow die plaatsvindt op een drijvende catwalk. Eén ontwerper herstelt zich na een zwak optreden bij de eerste opdracht, terwijl een andere ontwerper de jury niet kan imponeren met eigen prints en wordt weggestuurd.

En dan zijn er series met nieuwe seizoenen:

El Cid (seizoen 2): Ruy Dí­az de Vivar is een jonge page die trouw is aan zijn meester, Sancho, de toekomstige koning van León en Castilië. Terwijl hij vecht om hogerop te komen, raakt hij dankzij zijn natuurlijke talent met een zwaard verstrikt in een samenzwering om de koning omver te werpen, wat evenveel bloedvergieten, pijn en dood zou veroorzaken voor zowel de christenen als de moslims.

Superstore (5 seizoenen): America Ferrera en Ben Feldman schitteren in deze hilarische komedie over een unieke familie van werknemers in een enorm warenhuis.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen