search
Eindelijk weten we waar 'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' om draait
Series / Nieuws

Eindelijk weten we waar 'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' om draait

De serie rond Obi-Wan Kenobi krijgt mogelijk meerdere Inquisitors die het onze held moeilijk gaan maken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Mogelijk is de rol van acteur Sung Kang in de aankomende Obi-Wan Kenobi-serie van Disney+ onthuld. Hij zal volgens de geruchten een van de Inquisitors gaan spelen, die daarmee een grote factor lijken te worden in de serie.

Obi-Wan Kenobi heeft een grote cast. Ewan McGregor keert terug als Obi-Wan Kenobi, de Star Wars-held die er al sinds het begin is. Hayden Christensen speelt verder weer Darth Vader en opvallend genoeg zijn ook Joel Edgerton en Bonnie Piesse terug als Uncle Owen en Aunt Beru. En dan zijn er nog de nieuwe gezichten in de vorm van Indira Varma, Rupert Friend en Kumail Nanjiani.

Sung Kang
Veel is er niet bekend over de serie. Maar we hoorden al dat er Inquisitors in zitten en nu weten we dus mogelijk dat ook Kang er eentje zal spelen.

Dat meldt Cinelinx. Volgens hen is hij niet gewoon een Inquisitor, maar specifiek de Fifth Brother. Dat personage was eerder in de Star Wars-franchise ook al te zien. Disney had natuurlijk geen reactie op het nieuws.

De Inquisitors zijn behoorlijk gruwelijke personages. Het zijn meestal voormalig Jedi-leerlingen die nu bij de Dark Side van de Force horen en door het Keizerrijk gebruikt worden om de overgebleven Jedi op te jagen en te vermoorden. De FIfth Brother werkte voor Darth Vader, samen met de Seventh Sister.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen