search
Flinke tegenslag voor Netflix-hit 'Bridgerton' seizoen 2
Series / Nieuws

Flinke tegenslag voor Netflix-hit 'Bridgerton' seizoen 2

Na nog een coronabesmetting zijn de opnames voorlopig stilgelegd door Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft de opnames van Bridgerton seizoen 2 stilgelegd. Dat een tweede keer nadat er een coronabesmetting op de set gespot is. Ditmaal liggen de opnames een langere tijd stil.

Dat meldt Deadline vandaag op basis van bronnen binnen de productie. Netflix heeft die voor onbepaalde tijd stilgelegd, en kijkt nu samen met de producenten van Shondaland naar een manier om de serie weer veilig op te nemen. Dat terwijl de Deltavariant van het coronavirus flink in opkomst is in het Verenigd Koninkrijk.

Voorlopig stilgelegd
De vorige keer dat de opnames van Bridgerton stil kwamen te liggen, duurde het 24 uur voordat men weer verder ging. Nu gaat het om een stop voor onbepaalde tijd. Dat leidt tot speculatie dat het gaat om een van de castleden die besmet is.

Netflix gaat heel proactief te werk met het testen op het coronavirus. Dat de serie nu voorlopig z'n opnames heeft moeten stilleggen is dan ook een pijnlijke herinnering dat series en films zeker niet veilig zijn. Vooral niet nu varianten een manier vinden om zich sneller door de bevolking te verspreiden.

Bridgerton wordt in het Verenigd Koninkrijk opgenomen. De serie werd afgelopen week voor 12 Emmy Awards genomineerd. Het eerste seizoen was een gigantisch succes en zelfs de best bekeken Netflix Original. Geen wonder dus dat men hoopt in december een tweede reeks uit te brengen, wat nu bemoeilijkt wordt.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen