'Loki'-fans zijn bang dat nog een belangrijk figuur vertrekt

'Loki'-fans zijn bang dat nog iemand vertrekt

De serie Loki krijgt voor z'n tweede seizoen weer een tegenslag te verwerken.

Jim Pedd, 19 juli 2021 om 08:32

Het Marvel Cinematic Universe is op dit moment de grootste franchise van Hollywood. Er zijn wereldwijd miljoenen fans die elke ontwikkeling op de voet volgen.
Nu de serie Loki net voorbij is, hebben fans al iets extra's gekregen om naar uit te kijken. Er wordt namelijk aan een tweede seizoen gewerkt. Maar dat moet het al doen zonder regisseur Kate Herron, die tijdens een interview liet weten alles verteld te hebben wat ze al wilde. En nu lijkt ook schrijver Michael Waldron te stoppen.

Einde verhaal?
Michael Waldron plaatste op Twitter een vrij cryptisch bericht, waar fans van denken dat hij mogelijk hint op een vertrek bij de serie.

De tweet van Waldron bevatte geen woorden. Maar wel een screenshot van de serie zelf, waarbij Loki kijkt naar het End of File-momentje in het TVA-theater. Doordat er geen woorden bij zaten, begonnen fans natuurlijk meteen te speculeren. Zou dit het einde zijn van Waldrons tijd in de franchise?"Ik keer niet terug," vertelde Kate Herron al. "Ik wilde het altijd al hierbij laten en eerlijk gezegd is het tweede seizoen niet iets dat we gepland hebben. Dat het er gaat komen vind ik geweldig en ik kijk er enorm naar uit om het volgende seizoen als fan te kunnen kijken. Maar ik denk wel dat ik trots ben op wat we gemaakt hebben en dat ik alles gegeven heb. Ik heb wel wat andere projecten die eraan zitten te komen."
Lees meer over: Loki, Disney Plus, Marvel Studios, MCU, Michael Waldron

Populair nieuws