'Obi-Wan Kenobi' vindt mogelijk wel heel opvallend personage

Obi-Wan Kenobi vindt wel heel opvallend personage

De serie die rond Obi-Wan Kenobi ontwikkeld wordt krijgt een bijzondere toevoeging.

Jim Pedd, 20 juli 2021 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Obi-Wan Kenobi heeft een jonge Princess Leia gecast. Dat verhaal gaat in elk geval rond op dit moment. Het verhaal is al langer dat er een jongere Luke Skywalker in de film zit en nu zou er dus nog iemand in zitten die we al langer kennen.
De live-action serie speelt zich een decennium na de val van Anakin Skywalker af. Hij wordt Darth Vader en is erop gebrand zijn kinderen, Luke en Leia Skywalker, te vinden. De tweeling werd bij geboorte gesplitst en blijkt nu een grote rol te krijgen in de serie.

Grote rol
Vandaag horen we via scooper Jordan Maison van Cinelinx dat VIvien Lyra Blair gecast is om een "grote rol" te spelen in de Obi-Wan Kenobi-serie. Zij is Princess Leia Organa of Alderaan, die de "drijvende kracht van de hele serie" is. Door haar "raakt Obi-Wan verzeild in een ander avontuur."

De serie speelt zich af in de tijd dat Obi-Wan Kenobi maar 1 taak heeft en dat is het beschermen van Luke Skywalker. Maar zijn leven komt in gevaar als de "Jedi-jagers" het op hem voorzien hebben.

"We beginnen op Tatooine en gaan dan op een groots avontuur," aldus Ewan McGregor over de serie. Volgens hem bevat die ook de "herkansing van de eeuw" tussen Obi-Wan en Darth Vader.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Star Wars, Disney Plus

Populair nieuws