'Community' lost dan eindelijk zijn jaren oude belofte in

De serie Community krijgt, zo lijkt het nu dan eindelijk, een film!

Jim Pedd, 20 juli 2021 06:42

Als je fan bent van komedieserie Community, dan heeft bedenker Dan Harmon leuk nieuws voor je. Eindelijk begint het werk namelijk aan een mogelijke film in de serie.
De hitserie speelde zich af in Greendale Community College en volgde Jeff Winger. Hij werd ontslagen als advocaat en moet zijn bachelor halen om weer te kunnen beginnen. Op de universiteit leert hij een bijzondere studiegroep kennen. In de serie volgen we hun ontluikende vriendschap en heel wat gestoorde gebeurtenissen.

#SixSeasonAndAMovie
Community was gedurende zes seizoenen te zien, tussen 2009 en 2015. De eerste vijf liepen op NBC en het laatste op Yahoo! Screen. Hoewel de serie nooit een groot succes werd wat kijkcijfers betreft, deed 'ie het goed bij de fans en is het intussen een echte culthit geworden.

Een van de leukste grappen van de serie was het gebruik van de zin "six seasons and a movie", wat uiteindelijk een doel werd voor de kijkers en de bedenkers.

En nu lijkt dat eindelijk een mogelijkheid te zijn. "Ik schrijf op dit moment alleen om mij goed te voelen. Het mooie daarvan is dat ik op z'n minst eens per week eraan denk, omdat de radertjes draaien," aldus Harmon. "Er gebeurt iets. De sloten gaan eraf. En de enige problemen die overkomen moeten worden, zijn creatieve problemen, wat geweldig is want daar houd ik van."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Community, Film, Dan Harmon

Informatie over de serie: Community

Populair nieuws