'Loki' laat bijzonder veel over voor zijn tweede seizoen

'Loki' laat veel over voor zijn tweede seizoen

Regisseur Kate Herron, die vertrokken is, denkt dat het tweede seizoen genoeg verhaal heeft.

Door onze nieuwsredactie, 20 juli 2021 07:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De seizoensfinale van Loki was vorige week dan eindelijk te zien. Die eindigde met een mooie update voor de fans, namelijk dat er een tweede seizoen komt.
Dat betekent dat er voor fans van de serie van Disney+ heel wat is om naar uit te kijken de komende tijd. Maar de toekomst is een beetje ongewis, want Kate Herron - die alle afleveringen regisseerde - keert niet terug voor het tweede seizoen. Wel hintte ze op toekomstige verhaallijnen.

Meer verhalen
Tijdens een gesprek met Collider vertelde Herron dat het besluit om te vernieuwen van Disney komt. "Ik vond dit het grootst mogelijke compliment voor ieders werk aan de serie," aldus Herron.

"Ze waren zo opgewonden door de verhalen en het buitengewone werk dat de schrijvers en acteurs deden. En ik vond het zo cool omdat er zoveel onbeantwoorde vragen zijn. Waar ging Renslayer naartoe? Wat zijn de herinneringen van B-15? Wie is zij? En ook: waar is Loki?"

Er is dus genoeg ruimte voor meer. "Ja, er zijn zeker meer paden om te bewandelen. En zoals iedereen weet, hebben we zelfs met zes uur, hooguit het oppervlak bekeken van wie Loki is. Dus er is meer om te verkennen."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Loki, Disney Plus, marvel Studios, Kate Herron

Populair nieuws