search
'The Walking Dead' onthult kneiterspannende clip van zijn laatste seizoen
Series / Video/clip/featurette

'The Walking Dead' onthult kneiterspannende clip van zijn laatste seizoen

Check hier de eerste beelden van The Walking Dead seizoen 11.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
"Het komt voor ons allemaal" in de eerste clip van het elfde seizoen van The Walking Dead. Daryl en Dog proberen een spoor te volgen in een eerste clip, om Alexandria te redden.

Het wordt een interessant elfde seizoen. Daryl is op zoek naar een uitweg en loopt met Dog door een gruwelijk stuk. Zijn zaklantaarn laat sowieso een gruwelijk moment zien: een goed geklede man, die al langer zombie is, met een verrotte arm die vast zit aan een koffertje vol geld. We lezen op de muren van de metrotunnels verschillende uitspraken, waaronder "truth lies" en "it comes for us all".

Laatste seizoen
Het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead gaat van start met een bijzondere tweedelige aflevering: Acheron.

De groep keert terug naar Alexandria van een kritische voedselmissie, maar realiseert zich dat het niet voldoende is. Maggie stelt een plan voor, mogelijk een zelfmoordmissie. Maar hebben ze andere keuzes?

Eenmaal op de weg, breekt echter een gevaarlijke storm uit en moet iedereen schuilen in een metrotunnel. En daar raakt iedereen diep in de problemen. Intussen worden zij die gevangen zijn door soldaten, naar een nieuwe locatie gebracht.

Hieronder de eerste clip:





Aanbevolen artikelen