'Batwoman' krijgt een heel nieuwe rol van DC

'Batwoman' krijgt een heel nieuwe rol van DC

Ryan Wilder was bedacht voor televisie, maar zit nu ook in de comics rond Batwoman.

Jim Pedd, 20 juli 2021 om 08:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het Infinite Frontier-initiatief heeft heel wat personages naar de DC Comics gebracht. Verhalen worden op interessante wijze opgezet. Een van de meest verrassende toevoegingen is die van Ryan Wilder.
Zij heeft op dit moment de mantel van Batwoman om in de gelijknamige The CW-serie. Haar debuut vond plaats in Batgirl #50 vorig jaar. Ryan werd dus eerder bedacht voor de wereld van televisie, maar maakte daarmee haar debuut in de comics.

Nieuwe rol
Met haar rol in de comics krijgt Ryan Wilder een nieuwe grotere rol en dat belooft wat voor haar toekomst, mogelijk zelfs in het Arrowverse.

In de comics rekruteert Barbara Gordon niemand minder dan Cassandra Cain en Stephanie Brown om een aanwijzing te volgen. Dat nadat op verschillende plaatsen delict rode kaarten achtergelaten worden. De politie helpt natuurlijk niet.

Barbara realiseert zich naarmate het onderzoek vordert, wie achter de rode kaarten zit. Ze noemde haar een "wildcard" en in het laatste panel komen we erachter dat de vrouw niemand minder dan Ryan is. Precies dat kan misschien wel eens impact hebben op de comics.

Actrice Javicia Leslie realiseert zich dat duidelijk ook:


Bron: ComicBook

Lees meer over: Batwoman, DC, Javicia Leslie, The CW

Populair nieuws