search
'Lord of the Rings'-achtige 'The Wheel of Time' begint nu al met zijn tweede seizoen
Series / Nieuws

'Lord of the Rings'-achtige 'The Wheel of Time' begint nu al met zijn tweede seizoen

De opnames van het tweede seizoen van The Wheel of Time zijn al begonnen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Amazon is nu al begonnen met de opnames van het tweede seizoen van fantasyserie The Wheel of Time. Dat blijkt uit een bericht dat Prime Video op Twitter zette.

We zien een clapperboard, dat aankondigt dat de opnames zijn begonnen. De scène op de achtergrond staat niet in focus, maar het lijkt op een interieur met wat kaarsen en decoratie op een tafel die lijkt op een kaart.

Snel te zien
De serie moet dit jaar nog te streamen zijn op Amazon Prime Video. Dat werd bevestigd door showrunner Rafe Judkins in een video. Voor het einde van de zomer is de trailer nog te zien.

Opvallend is dat Amazon flink inzet op de franchise. Er wordt namelijk ook gewerkt aan een trilogie van films die als prequel dienen op de serie. De eerste heet Age of Legends en krijgt een script van de hand van Zack Stentz.

The Wheel of Time speelt zich af in een wereld die nog herstellende is van 'The Breaking of the World', een gebeurtenis in het verre verleden waardoor mannen niet zomaar meer magie kunnen gebruiken. Een magiër genaamd Moiraine komt een groep tieners tegen in een afgelegen uithoek van de wereld en ontdekt dat een van hen de reïncarnatie van de Dragon is, een figuur dat de wereld kan redden of vernietigen.

Hieronder de aankondiging op Twitter:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen