search
Mooie actrices gevonden voor 'Game of Thrones: House of the Dragon'
Series / Foto's

Mooie actrices gevonden voor 'Game of Thrones: House of the Dragon'

De Game of Thrones prequelserie vindt twee jonge actrices en hun rol is ook al bekend.

De prequelserie Game of Thrones: House of the Dragon wordt alweer een tijdje opgenomen en als het goed is verschijnt de tweede Game of Thrones-serie van HBO ergens in 2022 op het kleine scherm. Voor de fans hopelijk vroeg in 2022.

Nu zijn er weer twee nieuwe namen onthuld voor House of the Dragon. Via Comicbook.com wordt duidelijk dat de jonge actrices Milly Alcock en Emily Carey terugkerende rollen hebben in de serie die zich enkele honderden jaren voor de moederserie afspelen.

Milly Alcock en Emily Carey
Alcock speelt in de prequel de rol van de jonge Princess Rhaenyra Targaryen, het eerstgeboren kind van de koning, geboren uit puur Valyrisch bloed, en een drakenrijder. Emma D'Arcy speelt de opgegroeide Rhaenyra.

Carey speelt de jonge Alicent Hightower, de dochter van Otto Hightower, de Hand van de Koning, en de knapste vrouw in de Zeven Koninkrijken. Olivia Cooke speelt de opgegroeide Alicent.

De twee tieners hebben al wat producties achter hun naam staan. Carey ken je mogelijk uit de film Wonder Woman, waarin ze de twaalfjarige heldin speelde. Alcock heeft rollen gehad in onder meer de series Reckoning, Upright en The Gloaming.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen