search
Je 6 grootste vragen over 'The Mandalorian' seizoen 3 beantwoord

Je 6 grootste vragen over 'The Mandalorian' seizoen 3 beantwoord

We vertellen je zes dingen die je moet weten over het nieuwe seizoen van The Mandalorian.

Jim Pedd
Deze week hoorden we dat de opnames van het derde seizoen van The Mandalorian al van start zijn in een van de speciale opnamestudio's van ILM. Daarmee hebben we een mooie gelegenheid om eens vooruit te kijken naar wat we verwachten van de serie.

In dit artikel beantwoorden we de zes grootste vragen rond de serie. We duiken er meteen in!

1. Is er al een releasedatum?
Nee. We weten dat het seizoen in eerste instantie gepland stond voor release in december 2021, maar dat die stek ingenomen is door spin-off The Book of Boba Fett.

2. Zijn de opnames bezig?
Jep! Daarbij wordt gebruik gemaakt van de virtuele filmset van Industrial Light and Magic (ILM), die 'The Volume' genoemd wordt. Het is niet duidelijk hoe het met de aanwezigheid van Pedro Pascal op de set zit, aangezien hij betrokken is bij de serie The Last of Us.

3. Wie krijgen we te zien?
Duidelijk is dat Din Djarin weer te zien zal zijn, wederom gespeeld door Pedro Pascal. Maar hoe zit het met andere castleden? Vooralsnog is vrij zeker dat Gina Carano niet terugkeert als Cara Dune. Tegelijk weten we wel zeker dat Katee Sackhoff's Bo-Katan Kryze te zien is en Giancarlo Esposito weer de rol van de meedogenloze Moff Gideon speelt.

4. Wanneer kunnen we van meer The Mandalorian genieten?
Stiekem eerder dan je zou denken. The Book of Boba Fett is een spin-off, die draait om Boba Fett. Hij wordt weer gespeeld door acteur Temuera Morrison. En deze serie wordt al enige tijd omschreven als The Mandalorian seizoen 2.5.

5. Is Baby Yoda terug?
Waarschijnlijk niet snel. We zagen Baby Yoda, ofwel Grogu zoals hij eigenlijk heet, vertrekken met Luke Skywalker, om getraind te worden in het gebruiken van de Force. De kans lijkt klein dat hij direct een grote rol heeft in dit nieuwe seizoen. Maar helemaal weg kan hij bijna niet zijn, lijkt het wel, gezien het succes van het personage. Zijn verhaal is ook nog zeker niet voorbij.

6. En de verre toekomst dan?
Nou, mooi om te weten is dat er ook een spin-off genaamd Ahsoka komt. Die draait om Ahsoka Tano, gespeeld door Rosario Dawson. Er werd ook gewerkt aan een serie getiteld Rangers of the New Republic, maar die lijkt er niet meer te komen gezien het ontslag van Gina Carano. De echt verre toekomst brengt vermoedelijk een crossover tussen Ahsoka, The Book of Boba Fett en ook The Mandalorian.Aanbevolen artikelen