Het Arrowverse krijgt een vrij bizarre spin-off

Het Arrowverse krijgt een vrij bizarre spin-off

De serie Legends of Tomorrow krijgt een geanimeerde kerstspecial die draait om Beebo.

Jim Pedd, 27 mei 2021 om 13:29

Het Arrowverse is een serie-universum dat regelmatig gedurfde dingen weet te doen. Maar zo gek als dit nieuwe project hebben we het zelden gezien in het Arrowverse (dat tegenwoordig trouwens officieel het The CWVerse heet).
De televisiezender heeft aangekondigd dat er een special komt over het Legends of Tomorrow-personage Beebo. De geliefde plushie is een van de favoriete personages van kijkers van de serie en keert nu dus terug.

De kerst redden
Volgens The CW zal de special Beebo Saves Christmas gaan heten. Hierin zullen we zien hoe "ieders favoriete knuffelige speeltje dat een knuffelige god geworden is" weer een held worden. Hij moet de kerst namelijk redden.

"Als Sprinkles, een met efficiƫntie geobsedeerde elf besluit dat het beter is om kerst te vieren zonder de Kerstman, reizen Beebo en zijn vrienden naar de Noordpool om uit te vogelen wat de kerst nou echt zijn betekenis geeft."

De aflevering krijgt een voice-over van Victor Garber, de acteur die we voor het laatst in 2017 in Crisis on Earth-X te zien kregen. Het titelpersonage wordt ingesproken door Ben Diskin.
Lees meer over: Legends of Tomorrow, The CW, Arrowverse, The CWVerse, Beebo, Ben Diskin

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws