search
'Loki' breekt een belangrijk Marvel-record met de seizoensfinale
Series / Nieuws

'Loki' breekt een belangrijk Marvel-record met de seizoensfinale

De finale van de serie Loki breekt een record voor Marvel Studios-series op Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De finale van Loki was afgelopen week op woensdag te zien op Disney+. En blijkt een recordhouder voor de streamingdienst.

Nadat de serie op 9 juni al debuteerde met een nieuw record voor de Marvel-series op Disney+, blijkt de finale het nu ook wel heel goed te doen. De seizoensfinale, For All Time. Always. werd door 1,9 miljoen Amerikaanse huishoudens bekeken. Ter vergelijking: The Season Finale van WandaVision trok er 1,4 miljoen en The Falcon and the Winter Soldier eindigde met One World, One People op 1,7 miljoen kijkers.

Prima bekeken
Deadline meldt verder prima kijkcijfers rond de serie. In het Verenigd Koninkrijk werd de finale door 300.000 mensen bekeken, in Duitsland 96.000 en in Australië door 12.000. Dat is meer dan bij de andere series van Marvel Studios op Disney+.

Zo trok WandaVision met zijn finale 209.000 kijkers in het Verenigd Koninkrijk, 42.000 in Duitsland en 7.000 in Australië. Voor The Falcon and the Winter Soldier geldt dat de serie er 254.000 trok in het Verenigd Koninkrijk, 78.000 in Duitsland en 10.000 in Australië.

De serie Loki wordt de eerste van Marvel Studios die een tweede seizoen krijgt op Disney+. Daarvoor keert regisseur Kate Herron niet terug.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen