'Avatar: The Last Airbender'-serie van Netflix krijgt een opvallende werktitel

Opvallende werktitel Avatar: The Last Airbender

De serie Avatar: The Last Airbender van Netflix heeft een interessante werktitel.

Jim Pedd, 21 juli 2021 07:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Na een opvallend lange stilte, horen we eindelijk wat meer over de geplande live-action serie van Netflix rond Avatar: The Last Airbender. Zo bleek dat de opnames dit najaar van start moeten gaan. En nu weten we ook wat de werktitel is.
Bedenkers Michael DiMartino en Bryan Konietzko tekenden in eerste instantie voor de serie van Netflix. Vervolgens vertrokken ze na een vrij publiekelijk statement en ging Netflix alsnog door met het project, terwijl het tweetal een eigen studio rond de franchise mocht opbouwen.

Een werktitel
Via Hollywood North horen we nu dat de serie als werktitel Trade Winds heeft. Wat Netflix daarmee bedoelt te zeggen is niet bekend. Meestal reflecteren werktitels van dit soort producties iets van de richting van het project.

Hoe dan ook weten we dat de opnames in de herfst kunnen beginnen. Dat zou betekenen dat er snel meer bekend wordt gemaakt, want er moet nog een cast en crew gevonden worden.

Het gerucht is dat na het vertrek van DiMartino en Konietzko uiteindelijk Albert Kim tekende voor de positie van showrunner. Netflix houdt natuurlijk vertrouwen in het project: "hoewel ze gekozen hebben het live-action project te verlaten, houden wij vertrouwen in het creatieve team en hun verfilming."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Netflix, Werktitel

Populair nieuws