'Loki' bevat een heerlijke cameo die je gegarandeerd gemist hebt

'Loki' bevat een cameo die je gemist hebt

Je ziet niet alles bij het kijken van Loki, waaronder deze cameo niet.

Door onze nieuwsredactie, 20 juli 2021 09:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De seizoensfinale van Loki eindigde met een grote cliffhanger. En blijkt nu zowaar een grote easter egg te bevatten. Dat stelt regisseur Kate Herron, die ons erop wijst tijdens een nieuw interview.
Loki eindigt met een grote cliffhanger. We ontdekken dat de God of Mischief in de verkeerde tijdlijn terecht is gekomen. Hij belandt op een plek waar de Time Variance Authority in het openbaar beheerst wordt door Kang the Conquerer en Mobius en Hunter B-15 hem niet herkennen.

Briljante cameo
"Toen ik begon, werd er niet gesproken over een tweede seizoen," aldus Herron. "Het ging enkel om dit seizoen. En naarmate we verder vorderden met de opnames, was iedereen blij. En natuurlijk is er meer om met Loki te verkennen. Het voelde alsof we het verhaal moesten voortzetten."

Om vast te stellen dat Loki zich in meerdere tijdlijnen afspeelt, is besloten de sets opnieuw vorm te geven, zodat het publiek ook echt het gevoel krijgt dat er iets mis is.

Ook werd TVA-receptionist Casey - gespeeld door Eugene Cordero - veranderd in een van de Hunters die een wapen komt halen. Dat is precies ook de easter egg die je heel makkelijk mist!
Bron: Variety

Lees meer over: Loki, Disney Plus, Marvel Studios, Kate Herron

Populair nieuws