'The Big Bang Theory'-cast plaatst gave throwback foto

'The Big Bang Theory'-cast plaatst throwback foto

Een van de castleden van The Big Bang Theory deelt een oud beeld vanaf de set.

Jim Pedd, 21 juli 2021 om 11:00

Actrice Mayim Bialik deelde een mooi beeld van achter de schermen bij The Big Bang Theory. We zien haar samen met Sheldon-acteur Jim Parsons, terwijl ze even pauze hebben van de opnames.
Bialik speelde in de serie de rol van Amy Farrah Fowler in de hitserie van CBS. Ze werd net als Melissa Rauch wat later toegevoegd aan het ensemble, maar speelde desalniettemin een cruciale rol. Haar personage was belangrijk voor het leven van Sheldon en wist hem te helpen een Nobelprijs te winnen.

Sheldon en Amy
The Big Bang Theory begon in 2007 en toen was alleen Kaley Cuoco's Penny een voornaam vrouwelijk personage. Dat veranderde toen CBS besloot om Sheldon en Howard ook een liefde te geven. Amy en Bernie werden daarop cruciaal onderdeel van de serie tto deze in 2019 afgerond werd.

Hoewel de sitcom nog goed bekeken werd en de cast immens populair was, besloot Parsons te stoppen met de serie om zich op andere projecten te richten.

Het werd tijd om de serie af te ronden. Twee jaar later blikt Bialik terug met onderstaande foto. Ze plaatste hem op Instagram en schreef niet op wanneer de foto gemaakt werd. Wel zien we dat haar coster niet zijn standaard tweelaagse shirt draagt, waarmee het een beeld van achter de schermen is.


Lees meer over: The Big Bang Theory, CBS, Mayim Bialik, Jim Parsons

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws