'Lord of the Rings' bevat naakt, tegen de petitie van duizenden fans in

Lord of the Rings heeft een controversieel element

De serie Lord of the Rings van Amazon Prime Video bevat naakt.

Jim Pedd, 21 juli 2021 om 11:36

De aankomende Lord of the Rings-serie van Amazon Prime Video ligt onder een vergrootglas. Gek is dat niet, want het verhaal ging enige tijd geleden dat er naakt en seks in de serie zou zitten.
Vervolgens besloten een aantal fans om een petitie te lanceren tegen naakt in de serie. Maar die lijkt in zekere zin weinig uitgehaald te hebben. De site The One Ring meldt namelijk dat er toch naakt in de serie zit. Maar het zal geen seksuele content zijn waar fans voor vreesden.

Naakt, maar geen seks
The One Ring stelt dat de serie laat zien hoe elfen veranderd werden in de eerste orcs. Dat wordt in beeld gebracht. Het gaat daarmee ook om behoorlijk duistere scènes, tegelijk ook materiaal dat behoorlijk ambitieus is.

"Naakt is schaars en niet geseksualiseerd, in tegenstelling tot wat eerder gedacht werd," schrijft de site. "Het is een artistieke keuze die een heel duister thema vertegenwoordigt."

De Lord of the Rings-serie van Amazon Prime Video speelt zich af tijdens de Tweede Era. Dat is na de verbanning van Morgoth en na het scheppen van de Orcs.
Bron: The One Ring

Lees meer over: Lord of the Rings, Amazon Prime Video, JRR Tolkien

Populair nieuws