Netflix deelt opvallende nieuwe video 'Stranger Things' om het 5-jarig bestaan te vieren

Netflix viert de verjaardag van 'Stranger Things'

De serie Stranger Things bestaat nu vijf jaar en dat viert Netflix uitgebreid.

Jim Pedd, 16 juli 2021 om 11:50

Netflix vierde op Twitter de vijfde verjaardag van Stranger Things, een van de meest populaire series van de streamingdienst tot nu toe. De serie debuteerde in 2016.
Stranger Things speelt zich af in de jaren tachtig. We volgen een groepje jongeren die omringd worden door bovennatuurlijke gebeurtenissen in het fictieve stadje Hawkins in Indiana. Sindsdien kreeg de serie nog twee seizoenen en kreeg deze veel eer van kijkers en critici, en werd deze goed bekeken op Netflix.

Vijfde verjaardag
Ter ere van de vijfde verjaardag van Stranger Things plaatste Netflix een video die terugkijkt op de geschiedenis van de serie.

Op Twitter lezen we: "Stranger Things ging vijf jaar geleden in première en sinds die tijd hebben 196 miljoen huishoudens ervoor gekozen ten minste één aflevering te kijken. Laten we kijken waar het allemaal begonnen is!"Stranger Things werd bedacht door Matt en Ross Duffer en heeft hoofdrollen voor een breed ensemble: Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Sadie Sink, Joe Keery, Maya Hawke, Charlie Heaton, Winona Ryder, Natalia Dyer en David Harbour. Nieuwkomers in het vierde seizoen zijn onder meer Robert Englund, Jamie Campbell Bower, Joseph Quinn en Eduardo Franco.
Lees meer over: Netflix, Stranger Things, David Harbour, Millie Bobby Brown

Populair nieuws