Oef: 'Stranger Things'-ster wilde de hond doden

Oef: 'Stranger Things'-ster wilde de hond doden

David Harbour vond de hond in Stranger Things eigenlijk maar niets en wilde dat 'ie dood zou zijn.

Jim Pedd, 17 juli 2021 om 08:36

Acteur David Harbour heeft het druk met de promotie van zijn nieuwste project, de film Black Widow. Terwijl hij een persronde doet in het kader van die release, vertelt hij ook uitgebreid over zijn volgende project: Stranger Things.
Harbour heeft het druk met de opnames van de vierde rits afleveringen van de serie en vertelt nu dat hij de familiehond Chester echt verschrikkelijk vindt. Wat hem betreft zou de Byers-pup snel weg gaan.

Dood gaan
De puppy van de familie Byers verdween al na 1 seizoen bij de televisieserie. Dat heeft een duidelijke reden: Harbour vond de hond helemaal niets en haatte het beest echt vreselijk.

"Ik haatte die fucking hond zo erg," gaf Harbour toe. "Take na take liep die weg of deed die iets anders."

"Ik weet nog dat de trainer naar de zijkant van de set liep en zei: 'Kom op, we moeten ons geld verdienen'. Dus ik ging naar hen en zei: 'Weet je, misschien moet de Byers-familie hun hond volgend seizoen laten inslapen. We hebben het er nooit over in de rest van de serie. Wat mij betreft vinden we die hond in een van de toekomstige seizoenen in het Upside Down."

Het is nog altijd niet bekend wanneer de serie van Netflix weer te zien zal zijn, al wordt naar verluidt gemikt op een release in het volgende jaar.
Bron: CB

Lees meer over: Stranger Things, David Harbour, Netflix

Populair nieuws