search
'The Flash' brengt verrassende oude bekende terug voor seizoen 7-finale
Series / Nieuws

'The Flash' brengt verrassende oude bekende terug voor seizoen 7-finale

De serie The Flash draait alweer zeven jaar en heeft een schokkende terugkeer!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het zevende seizoen van The Flash kwam afgelopen dinsdag tot een einde. De gevolgen van de aflevering voor Team Flash zijn groot! In de seizoensfinale vochten een aantal speedsters samen om de Godspeed-oorlog te beëindigen.

En in dat grote gevecht kwam een oude bekende terug. In Heart of the Matter, Part 2 zien we namelijk niemand minder dan Eobard Thawne, ofwel Reverse Flash, terugkeren!

En hoe!
Precies op het moment dat Godspeed toe wilde slaan om Flash / Barry Allen te doden, verscheen er nog een speedster ten tonele: Eobard Thawne, ofwel Reverse Flash.

Het tweetal werkte kortstondig samen in een soort Speed Force-gevecht, dat culmineerde in het neersteken van Godspeed door Thawne, waarmee de oorlog voor dat moment beëindigd werd. Direct daarna probeerde Eobard ook Barry te doden, maar kwam erachter dat Barry sneller was.

Waarop Eobard vertrok, belovend dat hij ooit sneller zou zijn dan Barry en hem dan wel zou doden. Thawne's terugkeer is een monumentale gebeurtenis in de serie van The CW, want het zet weer een aspect van de onderlinge rivaliteit tussen de twee op. Acteur Tom Cavanagh zal vermoedelijk wel vaker terugkeren in het komende achtste seizoen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen