Vijf wilde series op Amazon Prime Video die je niet wil missen

Vijf wilde series op Amazon Prime Video

Het aanbod van Amazon Prime Video is groot en blijft groeien. We zetten vijf toffe series op een rij.

Jim Pedd, 22 juli 2021 om 07:55

Door het aanbod kan het soms moeilijk zijn om te weten wat je moet kijken op Amazon Prime Video. Geen zorgen, want wij helpen je vandaag aan vijf wilde series die je zeker gezien moet hebben.
Clarkson's Farm: Een intens, moeizaam jaar in het leven van de meest onwaarschijnlijke boer van Groot-Brittannië, Jeremy Clarkson. Kijk mee met Jeremy en zijn allegaartje van landbouwpartners terwijl ze worstelen met niet-meewerkend weer, ongehoorzame dieren, niet-groeiende gewassen en een onverwachte pandemie. Dit is Jeremy Clarkson zoals je hem nog nooit hebt gezien.

The Wilds: Een groep tienermeiden met verschillende achtergronden moet vechten om te overleven nadat ze door een vliegtuigcrash op een onbewoond eiland zijn gestrand. Ze botsen, maar vormen ook een band als ze meer te weten komen over elkaar, hun geheimen en de trauma’s die ze hebben meegemaakt. Er zit echter een twist in dit spannende drama, want ze zijn niet per toeval op dit eiland terechtgekomen.

Doom Patrol: DOOM PATROL verbeeldt een van DC's fav. groepen Super Heroes: Robotman, Negative Man, Elasti-Woman en Crazy Jane, o.l.v. de moderne, gekke wetenschapper Niles Caulder, alias The Chief. Tot actie gemaand door Cyborg, alias Vic Stone, de Doom Patrol - deels ondersteunende groep, deels Super Hero-team - is een groep superkrachtige freaks die vechten voor een wereld die hen niet moet.

Utopia: De thriller Utopia volgt een groep jonge fans die samenkomt wanneer ze ontdekken dat de samenzwering in een mysterieuze strip, Utopia, echt is. De strip voorspelt de ondergang van de mensheid en de wereld zoals we die kennen. Deze groep underdogs begint aan een gestoord, gevaarlijk avontuur. Wat ze ontdekken, moeten ze gebruiken om zichzelf, elkaar en uiteindelijk de mensheid te redden.

Good Omens: Het einde van de wereld is nabij, waardoor een kieskeurige engel en een uitbundige demon die aardig gesteld zijn op het leven op aarde een onwaarschijnlijke samenwerking moeten aangaan om het armageddon te stoppen. Maar ze zijn de antichrist kwijt, een 11-jarige jongen die geen weet heeft van zijn rol. Hierdoor moeten ze op avontuur om hem te vinden en de wereld te redden voor het te laat is.

Lees meer over: Amazon Prime Video, Series, Topseries

Populair nieuws