search
De nieuwe personages in 'The Witcher' spin-off zijn onthuld door Netflix
Series / Nieuws

De nieuwe personages in 'The Witcher' spin-off zijn onthuld door Netflix

The Witcher: Nightmare of the Wolf komt met heel wat nieuwe personages.

Het is nog even wachten totdat The Witcher seizoen twee op Netflix verschijnt. Gelukkig voor de die-hard fans verschijnt volgende maand de anime The Witcher: Nightmare of the Wolf, waarin uiteraard de nodige nieuwe personages worden onthuld.

Naast dat de eerste teaser verscheen, onthulde Netflix ook enkele details over de belangrijke nieuwe figuren in Nightmare of the Wolf.

Vesemir van Theo James
Het belangrijkste personage is Vesemir. Zijn stem wordt ingesproken Theo James (The Divergent). Het personage wordt omschreven als een roekeloze jonge Witcher, die monsters slacht om een einde te maken aan zijn armoede. In Nightmare of the Wolf gaat beleeft hij een nieuw avontuur wanneer hij een politiek beladen koninkrijk helpt bij het verslaan van een nieuw monster.



Andere nieuwe personages
Tijdens zijn avontuur ontmoet hij ook heel wat nieuwe personages, zoals Tetra (Lara Pulver), Deglan (Graham McTavish) en Lady Zerbst (Mary McDonnell). Op Twitter liet Netflix iets meer los over deze personages. Nightmare of the Wolf verschijnt op 23 augustus.






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen