search
Mysterieuze rol in Marvel-serie 'She-Hulk' voor 'Arrow'-acteur
Series / Nieuws

Mysterieuze rol in Marvel-serie 'She-Hulk' voor 'Arrow'-acteur

De nieuwe Marvel-serie wordt op dit moment opgenomen en ook Josh Segarra heeft een rol.

Sinds maart dit jaar wordt de serie She-Hulk van Marvel Studios en Disney+ opgenomen. In de superheldenserie speelt actrice Tatiana Maslany de rol van Jennifer Walters / She-Hulk en krijgen we ook namen als Mark Ruffalo, Tim Roth, Ginger Gonzaga, Renée Elise Goldsberry en Jameela Jamil te zien.

Nu is er opnieuw een acteur bekend geworden die een rol zal hebben in de serie van showrunner Jessica Gao. Het is namelijk acteur Josh Segarra, bekend van zijn rol als Adrian Chase / Prometheus / The Hood (Earth-2) in Arrow, die te zien zal zijn.

Josh Segarra in She-Hulk
Het is nog onbekend welke rol hij gaat spelen. De acteur is ook bekend uit onder meer HBO Max' The Other Two en titels als Orange is the New Black, Katy Keene en Trainwreck.

Andere nieuwe personages komen van Ginger Gonzaga, die de beste vriend van Jennifer Walters speelt, en Jameela Jamil die te zien als Titania, een rivaal van She-Hulk met ongelooflijke krachten. Ruffalo zien we weer als Bruce Banner / Hulk en Tim Roth keert terug als Emil Blonsky / Abomination.

She-Hulk moet in 2022 op Disney+ gaan verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen