Ben je fan van 'The Witcher'? Dan hebben we goed nieuws voor je

Goed nieuws voor fans van The Witcher

De Netflix-serie The Witcher is alvast begonnen met werken aan zijn derde seizoen.

Jim Pedd, 21 juli 2021 12:12

We hebben eindelijk een releasedatum voor het tweede seizoen van Netflix-serie The Witcher. Het wachten duurt nog krap een half jaar; vanaf 17 december zien we dan eindelijk de tweede rits afleveringen.

Alsof dat niet genoeg groot nieuws was, horen we nu via de betrouwbare fansite Redanian Intelligence dat de schrijvers al begonnen zijn met het derde seizoen. Dat is dus goed nieuws voor fans van de boeken en de serie!

Derde seizoen
Bronnen van Redanian Intelligence melden dat het schrijven officieel begonnen is. Dat terwijl er nog geen bevestiging is vanuit Netflix dat de serie echt een derde seizoen krijgt. Maar goed, men gaat daar wel van uit, wat niet gek is.

De WitcherCon waarbij Netflix samen met CD Projekt Red heel wat nadruk legde op de televisieserie, was namelijk een groot succes.

Netflix zet groot in op de franchise. Zo krijgen we in augustus de film The Witcher: Nightmare of the Wolf te zien. En dan is er volgend jaar nog een prequelserie: The Witcher: Blood Origin.

Het tweede seizoen van The Witcher speelt zich na de Battle of Sodden af. Geralt of Rivia neemt Princess Cirilla daarom mee naar zijn jeugdthuis, Kaer Morhen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Lauren Schmidt Hissrich

Populair nieuws