Amazon Prime Video maakt van augustus een goede seriemaand

Amazon Prime Video voegt in augustus dit toe

Er komen heel wat nieuwe series op Amazon Prime Video te staan de komende maand.

Jim Pedd, 24 juli 2021 14:32

Amazon Prime Video blikt alvast vooruit op de maand augustus. We zetten vandaag zoals je van ons gewend bent, alle nieuwe series van de streamingdienst op een rij.
Cruel Summer (seizoen 1), vanaf 6 augustus: Cruel Summer is een onconventionele serie die zich afspeelt gedurende drie zomers in de jaren '90, wanneer een mooie en populaire tiener vermist raakt, en een schijnbaar ongerelateerd meisje transformeert van een lief en onhandig buitenbeentje tot het populairste meisje van de stad, om uiteindelijk de meest verachte persoon van Amerika te worden. Elke aflevering wordt verteld vanuit wisselende POV's.

Modern Love (seizoen 2), vanaf 13 augustus: Een oude vlam wordt opnieuw aangewakkerd. Een test van vrienden vs. geliefden. Een nachtmeisje en haar dagjongen. Een romance met de ex van een ex. Een one night stand. Een onmogelijke belofte. Een geest van een verloren geliefde. Een verkenning van seksualiteit. Het achtdelige tweede seizoen van de populaire serie Modern Love brengt een verzameling verhalen over relaties, connecties, verraad en onthullingen, tot leven. Elke aflevering laat de liefde zien in al zijn gecompliceerde en mooie vormen, allemaal geïnspireerd op ware gebeurtenissen uit de geliefde New York Times-column: Modern Love.

Star Trek Lower Decks (seizoen 2), vanaf 13 augustus: Deze komische animatieserie van een half uur richt de schijnwerpers op de ondersteuningscrew die in 2380 dient op een van de minst belangrijke schepen van Starfleet: de USS Cerritos. De vaandrigs Mariner, Boimler, Rutherford en Tendi moeten hun verplichtingen en hun sociale leven zien bij te houden, terwijl het...

Nine Perfect Strangers (seizoen 1), vanaf 20 augustus: Gefilmd op locatie in Australië, speelt het drama zich af in een boutique health-and-wellness resort dat genezing en transformatie belooft. Negen gestreste stadsbewoners proberen op weg te gaan naar een betere manier van leven. De directrice van het resort, Masha (Kidman), waakt over hen tijdens deze tiendaagse retraite, een vrouw met een missie om hun vermoeide geesten en lichamen nieuw leven in te blazen. Deze negen vreemdelingen hebben echter geen idee wat hen te wachten staat.

Kevin Can F**K Himself (seizoen 1), vanaf 27 augustus: Kevin Can F**K Himself volgt het verhaal van Allison McRoberts (Murphy), een vrouw waarvan we allemaal opgroeiden in de veronderstelling dat we haar kenden: het prototype van de Sitcom Wife. Ze is mooi en kan tegen een grapje, zelfs als het tegen haar gericht is, en ze is getrouwd met een man die een huwelijks loterij gewonnen moet hebben. We volgen haar terwijl ze eindelijk wakker wordt en in opstand komt tegen de onrechtvaardigheden in haar leven. Kevin Can F**K Himself breekt met conventies en mengt multi-camera komedie met single-camera realisme om ons de vraag te laten stellen, wie en wat hebben we al die jaren uitgelachen?

Borat Specials, vanaf 27 augustus: Amazon Prime Video komt met twee speciale nieuwe afleveringen rond Borat. We zien hem op bezoek bij een stel complotdenkers, waar hij zelfs blijft slapen. En dan is er nog een speciale aflevering waarin we beelden van achter de schermen zien.

Fernando (seizoen 2), vanaf 27 augustus: Het team van 'Fernando' heeft het voorrecht om getuige te zijn van het meest buitengewone stadium in de carrière van de coureur uit Asturië. In 2019 en begin 2020 heeft Fernando Alonso zich als doel gesteld om in de meest legendarische races ter wereld te rijden. Het eerste doel is de Triple Crown. Er is maar één coureur die dat is gelukt: Graham Hill in 1972.

Lees meer over: Amazon Prime Video, Maandoverzicht, Augustus

Populair nieuws