search
'House of the Dragon' heeft gelukkig weer goed nieuws voor je
Series / Nieuws

'House of the Dragon' heeft gelukkig weer goed nieuws voor je

De serie House of the Dragon gaat weer door met z'n opnames na een korte stillegging.

Na een vertraging van twee dagen zijn de opnames van House of the Dragon weer van start gegaan. De opnames vinden plaats in het Verenigd Koninkrijk en verhuizen op een later moment naar Spanje en naar de Verenigde Staten.

De serie kwam maandag stil te liggen, nadat ook een hele rits andere series stilgelegd werd wegens coronabesmettingen op de set. Deze spin-off is gebaseerd op het boek Fire and Blood van George R.R. Martin en kijkt naar de geschiedenis van House Targaryen.

Tijdelijk stilgelegd
Maandag kwamen de opnames stil te liggen, nadat een lid van het productieteam positief getest werd op het coronavirus. In overeenstemming met de strikte coronarichtlijnen in de filmindustrie, werden de opnames vervolgens stilgelegd.

Dat kwam omdat het crewlid zichzelf moest isoleren, evenals mensen met wie hij of zij in nauw contact is geweest. Hoe dan ook zijn de opnames nu weer van start, maar dat wil niet zeggen dat die niet op een zeker moment wederom stil zouden kunnen komen te liggen.

HBO mikt op een release in het volgende jaar van de serie. Wanneer precies is niet bekend.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen