Epische Superman-serie mét Michael B. Jordan in de hoofdrol op komst!

Acteur Michael B. Jordan ontwikkelt op dit moment een serie rond Superman voor HBO Max.

Jim Pedd, 24-07-2021 16:30

Terwijl Ta-Nehisi Coates aan een Superman-film schrijft voor Warner Bros. horen we tegelijk het verhaal dat acteur Michael B. Jordan z'n eigen project in de maak heeft. Dat ontwikkelt hij voor HBO Max, waar een serie gemaakt wordt rond Val-Zod.
Dat meldt de site Collider. "Bronnen hebben ons laten weten dat het project draait om Val-Zod en geschreven wordt als een miniserie voor HBO Max."

De hoofdrol spelen
Jordan produceert het Superman-project voor HBO Max via zijn bedrijf Outlier Society. Waar de film van Ta-Nehisi Coates en J.J. Abrams een zwarte Kal-El in het verleden volgt, wordt dit een meer low-budget project waarin de spotlight op Val-Zod staat.

Welke schrijver precies voor het project zorgt is niet bekend. Wel weten we dat Jordan mogelijk de hoofdrol zou willen spelen in de serie. Hij zou ook bewust niet gekozen hebben voor een serie of project rond Kal-El.

De acteur gelooft volgens de bronnen van de site Collider dat Warner Bros. en DC nogal toondoof zijn omdat ze "een wit personage een ander ras willen geven en daarmee ook zwarte personages die al in het DC-universum bestaan onder de Superman-banner, Calvin Ellis en Val-Zod, uitwissen."

Bron: Collider

Lees meer over: Superman, HBO Max, Warner Bros, DC, Michael B Jordan

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in