search
Eindelijk weten we wanneer 'Lord of the Rings'-achtige 'The Wheel of Time' te zien is op Amazon Prime Video
Series / Nieuws

Eindelijk weten we wanneer 'Lord of the Rings'-achtige 'The Wheel of Time' te zien is op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video zet de komende jaren flink in op fantasy, met o.a. The Wheel of Time!

We wisten al dat Amazon Prime Video dit jaar nog wilde komen met The Wheel of Time. En nu weten we wanneer: de serie gaat in november van start.

Dat heeft Amazon bekendgemaakt na zijn Comic-Con @ Home-panel van deze middag. Direct daarna gaf men een poster vrij, waar op staat dat de serie in de loop van november te zien zal zijn. Een precieze datum is er helaas nog niet.

Epische serie
De epische serie is nu al bezig met de opnames, wat laat zien dat Amazon er alle vertrouwen in heeft dat 't een hit kan worden.

Gek is dat niet gezien de populariteit van het bronmateriaal, dat van de hand van Robert Jordan en (na zijn dood) Brandon Sanderson komt. De serie speelt zich af in een epische wereld waarin magie bestaat en alleen bepaalde vrouwen het mogen gebruiken.

In de serie volgen we Moiraine, lid van een ongelofelijk machtige organisatie waar alleen vrouwen lid van zijn, de Aes Sedai genaamd, terwijl zij aankomt in het kleine dorpje Two Rivers. Vanaf daar vertrekt ze op een gevaarlijke reis met vijf jonge mannen en vrouwen, van wie er eentje de Dragon Reborn zal zijn. Die redt de mensheid, of zal haar vernietigen.

Dat belooft wat voor de serie. Hieronder de poster:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen