Gaat 'The Flash' dan toch stoppen na acht seizoenen?

Het gerucht gaat dat The Flash gaat stoppen, maar klopt dat wel?

Jim Pedd, 24-07-2021 12:33

The Flash is pas net klaar met zijn zevende seizoen. En we hebben al een beetje een tease gekregen voor wat ons met de achtste reeks te wachten krijgt.
Dankzij het achtste seizoen breekt de serie een record in het Arrowverse, met het meeste aantal afleveringen. En als de serie nog langer door gaat, vestigt deze ook een record wat het aantal seizoenen betreft.

Het einde?
Het zevende seizoen leek met zijn finale voorzichtig een einde op te zetten. Maar wat uitvoerend producent Eric Wallace betreft, is dat zeker niet het geval. Hij denkt dat de serie voorlopig nog door kan gaan.

Wallace vertelde tijdens een interview met de site Deadline dat er nog genoeg verhaal is om "in elk geval een aantal seizoenen" door te gaan. Vanuit de schrijversruimte komen er elk jaar zelfs meer verhalen opgeborreld dan men kan vertellen in één seizoen.

"Voor mijn gevoel kan deze serie gemakkelijk nog een aantal seizoenen door, en misschien wel langer. Want elk seizoen heb ik het gevoel dat we als schrijvers moeten beslissen welke van alle geweldige verhalen we willen vertellen, tegenover het aantal afleveringen dat we hebben om ze te vertellen."

Tegelijk is het gevoel natuurlijk ook dat het publiek uiteindelijk "zorgt dat we dit kunnen blijven maken." Of en wanneer de serie stopt, hangt van hen af.
Bron: Deadline

Lees meer over: The Flash, Arrowverse, The CW, Grant Gustin

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix