'John Wick'-serie 'The Continental' onthult eerste details

'The Continental' onthult eerste details

De serie The Continental onthult belangrijke details en belooft heel interessant te worden.

Jim Pedd, 24 juli 2021 om 18:57

Het werk aan de serie The Continental gaat mooi door. De serie blijkt drie afleveringen van elk anderhalf uur te krijgen. En het verhaal gaat dat de serie al druk zoekt naar zijn cast. Vandaag leren we welke personages voornaam zijn.
De hoofdrol is voor een acteur van rond de 31, die een personage speelt "die zich voordoet als iemand die hij niet is. Het duistere verleden van Winston wordt onthuld, waarbij zijn grootste kracht en wapen zijn geest zal zijn." Maar er is meer.

Eerste echte details
De driedelige serie duikt in het verleden van The Continental, een soort veilige plek voor huurmoordenaars in de John Wick-wereld.

Ook zoekt men naar een acteur voor de rol van Young Charon, een 17-jarige knul die werkt voor een nieuwe maffiabaas, Cormack genaamd. Cormack is de vijand van een nieuw personage: Frankie (de broer van Winston en Vietnam-veteraan). Hij steelt iets van Cormack om een misdaadsyndicaat terug te betalen.

Andere personages zijn Yen (de echtgenote van Frankie), Katherine Decker (een rechercheur die onderzoek doet naar The Continental) en Mayhew (een agent die werkt als de baas van Decker). We krijgen ook Uncle Charlie te zien, de jongere versie van een personage met een grote rol in de Wick-films.

De serie heeft nog geen releasedatum.
Bron: ComicBook

Lees meer over: John Wick, The Continental

Populair nieuws