search
De grote 'Star Wars'-schurk en held zijn gevonden
Series / Nieuws

De grote 'Star Wars'-schurk en held zijn gevonden

Thrawn en Ezra Bridger zijn allebei gevonden lijkt het en krijgen acteurs!

Sinds het tweede seizoen van The Mandalorian een aantal fanfavoriete personages bevatte, wachten fans al op de vraag wie de live-action rollen van Grand Admiral Thrawn en Ezra Bridger zullen spelen.

Thrawn werd expliciet genoemd door Ahsoka Tano, die speciaal voor een aflevering gespeeld werd door Rosario Dawson. Zij noemde Thrawn als iemand waar ze naar op zoek is en sindsdien is zeker dat hij een rol krijgt in de toekomst. Hij lijkt zelfs de volgende grote schurk te zijn van meerdere series.

Acteurs gevonden?
De laatste keer dat we Thrawn zagen, verdween hij samen met Jedi-leerling Ezra Bridger. De kans is groot dat die twee straks samen te zien zullen zijn.

En precies dat stelt ook The Direct op basis van anonieme bronnen. Volgens hen is Lars Mikkelsen gecast als Thrawn, nadat hij die stem ook al insprak in animatie. En acteur Mena Massoud (die je misschien kent als de live-action Aladdin) zou getekend hebben voor de rol van Ezra Bridger.

Het is nog niet formeel bevestigd door Disney of Lucasfilm, maar eigenlijk kan het bijna niet anders dan dat het zo loopt dat de twee snel gecast worden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen