'Slasher' onthult zijn dodelijke trailer!

'Slasher' onthult zijn dodelijke trailer!

De serie Slasher keert binnenkort terug met een vierde seizoen en onthult nu al beelden daarvan.

Jim Pedd, 25 juli 2021 om 10:35

Tijdens de Comic-Con @ Home onthulde Shudder de volledige trailer voor event series Slasher: Flesh & Blood. De trailer laat het vierde seizoen van de serie zien, die bestaat uit een interessante cast en crew.
Het vierde seizoen van de serie telt straks acht afleveringen en is vanaf donderdag 12 augustus te zien. We krijgen te zien hoe een rijke familie het aan de stok krijgt met een gevaarlijke moordenaar.

Slasher: Flesh & Blood-trailer
Slasher: Flesh & Blood volgt een rijke, disfunctionele familie die zich verzamelt op een afgelegen eiland. Daar komen ze er al snel achter dat ze het tegen elkaar op moeten nemen in een gevaarlijk kat-en-muisspel.

Dat is opgezet door een enge en mysterieuze gemaskerde moordenaar. Niets is wat het lijkt en niemand is veilig terwijl de spanningen en het aantal lichamen zich opbouwen. Check hier de trailer:De serie wordt aangevoerd door legendarisch horrormaker David Cronenberg. Andere rollen zijn er voor Paula Brancati, Jefferson Brown, Patrice Goodman, Sabrina Grdevich en Christopher Jacot.

Vanaf 12 augustus gaat de show Slasher: Fresh & Blood van start.


Bron: ComicBook

Lees meer over: Slasher, Aaron Martin, Paula Brancati, Trailer

Populair nieuws