search
Het einde van 'The Walking Dead' is nu al bekend

Het einde van 'The Walking Dead' is nu al bekend

De cast van The Walking Dead kent het einde van de serie precies.

Jim Pedd
Het is het begin van het einde van The Walking Dead, nu het elfde seizoen bijna van start gaat. Op 22 augustus zal het zover komen met de première van de eerste aflevering.

In de serie spelen Khary Peyaton en Eleanor Matsuura weer de rollen van Ezekiel (Payton) en Yumiko (Matsuura). Zij zijn nu gevangenen van Officer Mercer (nieuwkomer Michael James Shaw) en de gewapende soldaten van een mysterieuze nieuwe gemeenschap.

Het einde is bekend
Tijdens een interview met de site Comic Book, deelde Payton en Matsuura dat zij al weten hoe de serie volgend jaar tot een einde komt. Dat blijkt showrunner Angela Kang met hen gedeeld te hebben.

"Weet je, normaliter zou ik zeggen: 'Hoe durf je die vraag te stellen'!" grapte Payton in een virtueel interview. "Maar we zitten vlakbij het einde. En ik denk: 'Weet je, je zou me kunnen doden, het maakt mij niets uit'. Maar ik kan je zeggen dat ze mij verteld hebben hoe dit eindigt en ik ben echt enorm opgewonden."

Waarop Payton nog toevoegde: "Ik vind het geweldig om dit te weten. Ik hou ervan een geheim te hebben dat ik niet kan delen." Volgend jaar eindigt de serie.Aanbevolen artikelen