search
'Star Trek' lijkt weer Klingons terug te brengen
Series / Nieuws

'Star Trek' lijkt weer Klingons terug te brengen

Ditmaal in de animatieserie Star Trek: Prodigy, want daar wordt nu naar gehint.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het lijkt erop dat Klingons te zien zullen zijn in de aankomende animatieserie Star Trek: Prodigy. De nieuwste toevoeging aan de franchise had een panel tijdens de San Diego Comic-Con @ Home en kreeg een eerste trailer.

De serie speelt zich af in het Delta Quadrant, dezelfde regio van het sterrenstelsel waar de USS Voyager strandde. Dat is ver weg van het Alpha en Beta kwadrant, waar mensen en Klingons hun thuis hebben. Daarom bestaat de volledige cast en crew uit aliens.

Ook Klingons te zien
Hoe het precies zit is de vraag, maar er wordt uitgebreid naar gehint dat in de serie de Klingons een rol krijgen.

Het schip dat de kinderen vinden, de USS Protostar, is een experimenteel schip. Dat lijkt gecrasht te zijn in het deltakwadrant, waarna een stel kinderen het vindt en weet op te starten.

Wat voor rol de Klingons krijgen is nog heel sterk de vraag. Zijn het schurken of zijn ze juist behulpzaam? De serie speelt zich in elk geval af in een tijd waarin de USS Voyager terug is op Aarde en het schip een hologram van Janeway heeft. Dat duidt erop dat de serie gesitueerd is in een tijd waarin de Klingons dus geen strijd hebben met de Federation.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen