'Invincible' van Amazon Prime Video neemt dit element op de schop in seizoen 2

Invincible van The Walking Dead-maker Robert Kirkman gaat door met zijn tweede seizoen.

Jim Pedd, 26-07-2021 07:55

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Robert Kirkman, de bedenker van animatieserie Invincible gaat dingen veranderen aan het verhaal van Conquest, als het personage dan eindelijk te zien is in de serie die Amazon Prime Video ontwikkelt.
De serie werd begin dit jaar gelanceerd op Amazon Prime Video en introduceerde Mark Grayson en Omni-Man aan het bredere publiek. Het succes van het eerste seizoen eindigde met een vernieuwing voor nog eens twee nieuwe seizoenen.

Heel wat nieuws
Doordat Kirkman wist dat er nog twee seizoenen zouden komen, kon hij al uitgebreid hinten naar de toekomst. Aan het einde van de tweede reeks, kregen we dan ook een montage te zien met de schurken waar Mark Grayson straks tegen moet vechten, waaronder Conquest.

Toen Kirkman gevraagd werd tijdens het Comic-Con @ Home panel van Invincible, vertelde hij waar we naar uit kunnen kijken:

"Natuurlijk is dat Conquest. Ik denk dat we allemaal heel erg uitkijken naar zijn debuut. We kregen in het eerste seizoen al een eerste blik op Conquest, en hopelijk zien we hem heel snel. Ik weet dat er wat veranderd is aan het verhaal en verbeterd, en ik kijk heel erg uit om dat aan jullie te laten zien. Daar kan ik niet op wachten."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Invincible, Amazon, Amazon Prime Video, Robert Kirkman

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam