search
'Invincible' van Amazon Prime Video neemt dit element op de schop in seizoen 2
Series / Nieuws

'Invincible' van Amazon Prime Video neemt dit element op de schop in seizoen 2

Invincible van The Walking Dead-maker Robert Kirkman gaat door met zijn tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Robert Kirkman, de bedenker van animatieserie Invincible gaat dingen veranderen aan het verhaal van Conquest, als het personage dan eindelijk te zien is in de serie die Amazon Prime Video ontwikkelt.

De serie werd begin dit jaar gelanceerd op Amazon Prime Video en introduceerde Mark Grayson en Omni-Man aan het bredere publiek. Het succes van het eerste seizoen eindigde met een vernieuwing voor nog eens twee nieuwe seizoenen.

Heel wat nieuws
Doordat Kirkman wist dat er nog twee seizoenen zouden komen, kon hij al uitgebreid hinten naar de toekomst. Aan het einde van de tweede reeks, kregen we dan ook een montage te zien met de schurken waar Mark Grayson straks tegen moet vechten, waaronder Conquest.

Toen Kirkman gevraagd werd tijdens het Comic-Con @ Home panel van Invincible, vertelde hij waar we naar uit kunnen kijken:

"Natuurlijk is dat Conquest. Ik denk dat we allemaal heel erg uitkijken naar zijn debuut. We kregen in het eerste seizoen al een eerste blik op Conquest, en hopelijk zien we hem heel snel. Ik weet dat er wat veranderd is aan het verhaal en verbeterd, en ik kijk heel erg uit om dat aan jullie te laten zien. Daar kan ik niet op wachten."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen