Is Rick Grimes toch terug in 'The Walking Dead: World Beyond'?

Dat verhaal gaat nu al een tijdje rond, maar lijkt niet op de waarheid gebaseerd.

Jim Pedd, 26 juli 2021 06:37

Rick Grimes keert terug. Maar niet in het tweede seizoen van The Walking Dead: World Beyond. Het personage van acteur Andrew Lincoln was negen seizoenen de hoofdpersoon van de franchise, maar verdween en keerde sindsdien niet meer terug.
Rick verblijft nu op een plek bij de Civic Republic Military, dat hem met een helikopter weghaalde van een brug waar hij ogenschijnlijk dodelijk gewond op lag. Maar hoewel je bijna zou hopen dat Rick te zien is in The Walking Dead: World Beyond, dat een rol heeft voor de CRM, zit hij daar niet in.

Niet te zien
Scott Gimple, de baas van de hele Walking Dead-franchise van AMC, zegt dat Grimes er niet in zit. "Ik ben blij dat je dat vraagt," zei Gimple tegen host Chris Hardwick. "Rick Grimes zit er niet in, zeker niet."

Het tweede seizoen van The Walking Dead: World Beyond wordt nog interessant. We krijgen meer te zien van de pogingen van een groepje tieners om het te winnen van de Civic Republic Military, een kwaadaardige organisatie.

De serie gaat in de loop van oktober weer van start op AMC en krijgt nog maar tien afleveringen. Dan is het gedaan met de miniserie.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, Rick Grimes, Andrew Lincoln, The Walking Dead World Beyond

Populair nieuws