search
HBO-serie 'Green Lantern' maakt niet de fouten als de film
Series / Nieuws

HBO-serie 'Green Lantern' maakt niet de fouten als de film

De film met Ryan Reynolds gaan we (hopelijk) echt vergeten na het zien van de Green Lantern-serie.

Eén van de series die gebaseerd is op de strips van DC Comics, die HBO Max in ontwikkeling heeft is Green Lantern. De serie volgt op de bedenkelijke flop Green Lantern uit 2011 met Ryan Reynolds. Nu is er de belofte dat de serie niet dezelfde fouten zal maken.

Het script van de nieuwe serie komt van Greg Berlanti en Marc Guggenheim. Zij waren ook betrokken bij het script van de gekraakte film van regisseur Martin Campbell. Toch gaan ze het nu anders doen.

HBO's Green Lantern wordt beter
In gesprek met ComicBookMovie.com beloofde Guggenheim dat de serie leert van de fouten van de film. De serie die buiten het Arrowverse afspeelt, zal wel een vergelijkbaar creatief proces ondergaan als de Arrowverse-series.

"Greg en ik werken nu al 16 jaar samen," zei Guggenheim. "We hebben aan veel verschillende dingen samengewerkt - sommige DC-gerelateerd, andere niet DC-gerelateerd. Hij kwam jaren geleden naar me toe, nu met het idee: 'DC laat ons een Green Lantern-serie maken voor hun streamingdienst, zou je erbij betrokken willen zijn?' En zei ik 'natuurlijk'."

Guggenheim weet wat hem te doen staat: "Vanwege de film en die ervaring is er een sterk verlangen van mij en van Greg om goed te krijgen wat er tien jaar geleden mis is gegaan."


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen