search
Goed nieuws: 'Star Trek: Strange New Worlds' is klaar

Goed nieuws: 'Star Trek: Strange New Worlds' is klaar

De spin-off van Star Trek: Discovery is klaar en wie weet verschijnt deze nog in 2021.

Bram de Groot
Later dit jaar zal op Paramount+ (en mogelijk in Nederland gewoon weer op Netflix) het vierde seizoen van Star Trek: Discovery van start gegaan. Er wordt ook gewerkt aan een spin-off.

Die spin-off heet Star Trek: Strange New Worlds en nu wordt duidelijk dat de opnames voor deze serie zijn afgerond. Strange New Worlds gaat laten zien wat het personage Christopher Pike van acteur Anson Mount doet na zijn vertrek aan het einde van seizoen twee van Discovery.

Star Trek: Strange New Worlds is klaar
Op Twitter meldt Mount dat de voornaamste opnames voor het eerste seizoen er alweer opzitten: "We zijn wat pick-up shots verschuldigd, waarvan de meeste dit najaar worden opgepakt, maar het leeuwendeel van ons werk zit erop. Bedankt aan onze fenomenale crew, bedankt aan Toronto en bedankt aan onze fans voor hun geduld. We zien jullie snel!

In Star Trek: Strange New Worlds keren Rebecca Romijn als Number One en Ethan Peck als Spock terug en de serie zal zich afspelen op de USS Enterprise. Ook Strange New Worlds moet op Paramount+ verschijnen.
Aanbevolen artikelen