'Doctor Who' onthult dan eindelijk de trailer voor zijn dertiende seizoen, het 'grootste seizoen tot nu toe'

Doctor Who krijgt trailer voor seizoen 13

De serie Doctor Who onthult dan eindelijk de eerste beelden van het dertiende seizoen.

Jim Pedd, 26 juli 2021 om 14:05

De trailer voor het dertiende seizoen van de serie Doctor Who was dan eindelijk te zien. De BBC gaf de trailer vrij tijdens het Comic-Con @ Home panel van de serie.
We zien de terugkeer van Jodie Whittaker als de Doctor en Mandip Gill als Yasmin Khan. Ook debuteert de nieuwe companion van de serie, John Bishop, en zien we gastacteur Jacob Anderson als het personage Vinder. De drie eerstgenoemden voegden zich bij het panel en hadden een en ander te vertellen over de serie.

Dertiende seizoen
Bishop is straks te zien als de nieuwe companion, Dan. Hij maakte zijn debuut in de recente holiday special van de serie. waarin de BBC het vertrek van de vorige companions, Ryan en Graham O'Brien, aankondigde.

"Als ik mijn jongere zelf verteld zou hebben dat ik op een dag gevraagd zou worden om aan boord van de TARDIS te stappen, zou ik dat nooit geloofd hebben," aldus Bishop. "Het is een grote droom die uitkomt, om mij bij Doctor Who te voegen en ik zou geen beter gezelschap kunnen wensen dan Jodie en Mandip."

Het dertiende seizoen van de serie is op dit moment nog in de maak. Al langere tijd is het gerucht dat dit het laatste seizoen van Jodie Whittaker is. Zeker is dat niet.


Lees meer over: Doctor Who, jodie Whittaker, BBC, Trailer

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws