'Lucifer' krijgt grote nieuwe uitdagingen in het laatste seizoen

'Lucifer' krijgt grote nieuwe uitdagingen in s6

Netflix-serie Lucifer gaat met een grote knal eindigen lijkt het nu. Mooi nieuws dus voor de fans.

Jim Pedd, 27 juli 2021 om 09:46

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het vijfde seizoen van Netflix-serie Lucifer was een echte game-changer voor het personage. Waar hij het seizoen begon in de hel, eindigde hij als de nieuwe God nadat hij zichzelf opofferde om zijn geliefde te redden.
Maar hoewel Lucifer dus straks de rol van God mag vervullen, is hij daarmee niet gevrijwaard van nieuwe mysteries en uitdagingen om het hoofd te bieden.

Een boel om op te lossen
Volgens acteur Tom Ellis is er nog heel wat om op te lossen voor Lucifer. "Het zit nu in zijn DNA", vertelde hij allereerst over 't feit dat het personage door zal gaan met het oplossen van misdrijven.

"Er zit misschien zelfs nog wel iets aparts tussen om op te lossen. Maar er zijn echt nog een boel mysteries waar hij mee te maken krijgt om eerlijk te zijn."

Lucifer heeft dus nog heel wat klussen te klaren. "Het klassieke verhaal van 'uitkijken wat je wenst' is denk ik wel aan de orde. Maar hij wist zichzelf van een boel zaken te overtuigen bij het vorige seizoen. Tegelijk is het heel anders als, waar je aan denkt werkelijkheid wordt en dat is nou net het probleem waar Lucifer in seizoen 6 mee te maken krijgt."

Het nieuwe seizoen is vanaf 20 september te zien op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Lucifer, Netflix, Tom Ellis

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws