'Dexter' brengt meer oude bekenden terug in seizoen 9

'Dexter' brengt meer oude bekenden terug in S9

Er komen verschillende oude bekenden terug in het nieuwe seizoen van hitserie Dexter.

Jim Pedd, 27 juli 2021 om 10:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Volgens zijn showrunner, keren meerdere oorspronkelijke castleden terug voor het negende seizoen van de serie Dexter. We weten al dat John Lithgow weer te zien is als de Trinity Killer en dat Jennifer Carpenter wederom tekende voor de rol van Deb Morgan.
In de negende rits zal acteur Michael C. Hall weer te zien zijn als Dexter Morgan. Hij keert terug om de boel recht te zetten, nadat het negende seizoen een van de meest teleurstellende seriefinales kreeg.

Terugkerende personages
Zodra het negende seizoen aangekondigd werd, vroegen fans zich al af wat Dexter zou gaan doen in het nieuwe seizoen. Duidelijk is dat de locatie veranderd is; van de zonnige stranden van Florida, trok men naar een koud stadje in de staat New York.

Maar hoe is de serie verbonden aan de oorspronkelijke acht seizoenen? Naast Hall keert ook oorspronkelijk showrunner Clyde Phillips terug. Maar daar blijft het toch niet bij?

"Natuurlijk moet ik hier een beetje ontwijkend op antwoorden. Maar ik kan je zeggen dat er een aantal personages van de oorspronkelijke serie terugkeren, waardoor je hoofd echt gaat ontploffen," aldus Phillips.

De vraag is natuurlijk nog altijd of hij ook bedoelt dat er nog veel meer oorspronkelijke castleden terugkeren, of dat het hierbij blijft?
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Dexter, Showtime, Michael C Hall, Jennifer Carpenter, John Lithgow

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws