Einde van nieuwe seizoen 'Dexter' gaat het internet breken

Nieuw seizoen 'Dexter' gaat het internet breken

Eindelijk een goedmakertje voor het erbarmelijke einde van het achtste seizoen?

Zilko Tarici, 27 juli 2021 om 14:30

Als we showrunner Clyde Phillips moeten geloven, zal Dexter: New Blood een einde hebben dat het internet zal doen breken.
En dat zou zomaar eens kunnen, want Phillips was degene die de eerste vier gevierde seizoenen van de oorspronkelijke serie maakte voor Showtime.

In het nieuwe seizoen zien we Michael C. Hall voor het eerst sinds 2013 als de geliefde seriemoordenaar Dexter, waaraan eerder acht seizoenen werden besteed. We zien hoe Dexter nu in de staat Oregon woont en werkt als houthakker na een reeks turbulente gebeurtenissen aan het einde van het achtste seizoen.

Explosief einde?
In de nieuwe afleveringen is plaatsgemaakt voor een hoop nieuwe castleden, waaronder Clancy Brown, Julia Jones, Alano Miller, Michael Cyril Creighton en Jamie Chung. Terugkerende namen zijn Jennifer Carpenter (als Dexters zus Debra) en John Lithgow, die de Trinity Killer speelde in seizoen 4.

Tijdens het virtuele Comic-Con@Home liet Phillips weten dat het einde van dit eenmalige seizoen een stuk beter wordt dan de gehate finale uit 2013:

"Het einde van dit seizoen wordt schokkend, verrassend, onverwacht en zal een einde worden dat het internet zal laten ontploffen."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Dexter, Dexter New Blood, Michael C Hall, Jamie Chung, Jennifer Carpenter

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws