Nul vertrouwen in Netflix: Fans zijn nu al boos over de live-action Pokémon-serie

Fans reageren op de Pokémon-serie van Netflix

Het project zorgt nu al voor heel wat blije mensen, maar ook voor mensen die nu al sceptisch zijn.

Jim Pedd, 27 juli 2021 15:47

Opvallend genoeg zijn fans van Pokémon lang niet allemaal even enthousiast over het idee dat Netflix werkt aan een live-action serie op basis van de franchise.
Gisteren bleek dat Netflix de serie maakt en dat Joe Henderson van Lucifer hem mag maken. Verder is er weinig bekend over de serie, behalve dat het een live-action project is en geen animatieserie. Maar fans van de franchise hebben nu al een sterke mening.

Nu al geen zin in
Sommige mensen blijken nu al geen zin te hebben in de serie. Niet per se omdat ze het nieuws van een live-action serie niks vinden, maar vooral ook omdat ze ofwel bang zijn dat Netflix de serie snel annuleert, of omdat ze gewoon geen fiducie in Netflix meer hebben.

De reacties op sociale media lijken te duiden op een opvallend negatief sentiment, waar we eerder hadden verwacht dat de reacties juist heel positief zouden zijn.

We doen er een greep uit:De Pokémon-franchise is al decennia oud. Centraal staat een trainer van Pokémon - dieren met bepaalde krachten - die ze tegen elkaar laat vechten om uiteindelijk de beste Pokémon-trainer te worden.
Lees meer over: Pokemon, Netflix, Joe Henderson

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws