Alle 'The Walking Dead'-series zijn aan elkaar verbonden

Alle 'The Walking Dead'-series zijn verbonden

De drie The Walking Dead-series zijn allemaal duidelijk aan elkaar verbonden.

Jim Pedd, 26 juli 2021 om 18:52

Alles is onderling verbonden in het The Walking Dead-universum. De Civic Republic Military keert terug in de nieuwe seizoenen van Fear the Walking Dead en The Walking Dead: World Beyond en is verbonden aan The Walking Dead.
Franchisebaas Scott Gimple hint ernaar dat deze organisatie onderdeel uitmaakt van een veel grotere puzzel.

Alles is verbonden
"Elke serie heeft een ander puzzelstukje. Maar die puzzelstukken... het zijn niet gewoon delen van het plot. Het zijn de persoonlijke verhalen van personages die geavanceerde aspecten van een grotere mythologie vervullen," aldus Gimple.

"Maar het CRM-gebeuren in Fear heeft echt te maken met een aantal personages, en hun situatie heeft weer impact op andere personages."

De CRM krijgt een rol in meerdere series dus. Het is volgens Gimple "deel van een persoonlijk en emotioneel verhaal. Dus het gebeurt gewoon en biedt meteen andere informatie over de grotere wereld waarin we leven."

Interessant is de vraag hoe dat er straks uit komt te zien. Fear speelt zich op dit moment een aantal jaren voor het tweede seizoen van World Beyond af. The Walking Dead zit het verst in de toekomst, 12 jaar na de uitbraak.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Angela Kang, Scott Gimple

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws