search
'Law & Order: Organized Crime' heeft nu al leuk nieuws voor de fans
Series / Nieuws

'Law & Order: Organized Crime' heeft nu al leuk nieuws voor de fans

De opnames van Law & Order: Organized Crime gaan weer verder.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Krap twee maanden nadat onthuld werd dat NBC de serie Law & Order: Organized Crime een tweede seizoen gunt, heeft acteur Christopher Meloni al bekend mogen maken dat de opnames van de nieuwe reeks afleveringen van start is.

Toen NBC de serie aankondigde, werd gedacht dat het om een serie met hooguit één seizoen zou gaan. Dat kwam vooral ook doordat men de marketing heel sterk op het personage van Meloni richtte, Elliot Stabler.

Tweede seizoen
Maar het debuut van de televisieserie bleek een groot succes en dus werd snel besloten om nog een nieuwe reeks te bestellen. Het tweede seizoen zal op 23 september van start gaan op NBC.

Law & Order: Organized Crime draait om de terugkeer van Elliot Stabler. Hij leed een groot persoonlijk verlies en besluit na een decennium afwezigheid terug te keren en het op te nemen tegen de georganiseerde misdaad. Stabler probeert zo niet alleen nieuwe zingeving te vinden, maar wil ook de machtige georganiseerde misdaad aanpakken.

Dat deze serie een nieuw seizoen krijgt is goed nieuws voor de fans. Eerder deze maand bleek namelijk nog dat Law & Order: For the Defense niet door zou gaan, een serie die door NBC juist eerder nog een bestelling had gekregen voor een volledig eerste seizoen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen